Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizim izleyiciden kaçar mı?

Şimdi mezuniyet törenimize şahit olacaksınız. Bu köşenin yetiştirdiği televizyon eleştirmenlerinin diploma törenine... Yakından Kumanda Akademisi'nin öğrencileri bakın nelere, nasıl dikkat kesilmişler:

ÇANTA KARMAŞASI
"Yönetmenlerin dikkatsizliği mi yoksa çekimlerdeki özensizlik mi bilemiyorum ama ilginç bir sahne izledim. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde mahkemeden sonra Ahmet, Berrin ile konuşmaya eve gelip Berrin'i arabaya aldığında, kadının elinde hiçbir şey yoktu. Ama arabadan inip sahilde birlikte yürürlerken Berrin'in elinde siyah çantası vardı. Acaba Berrin, 'Her an Ahmet ile sahilde yürüyüşe gidebilirim' diye çantasını Ahmet'in arabasında mı bırakıyor?" (Demet Özkan)
"Dün Kanıt dizisini izledim ve şuna dikkat ettim: Binicilik kazasında öldüğü sanılan maktul; esmer, kara yağız bir adamken; flash-back ile gösterilen genç, renkli gözlü ve kumral idi. Zaman insanı değiştirir de bu kadar değil herhalde. Ayrıca olayın meydana geldiği çiftliğin kahyası, olay anında çiftlikte olmadığını, izinli bulunduğunu söylüyor ama başka bir geri dönüş anında onu maktulün oğluna haberi verirken görüyoruz! (Zeynep Ateş)
"atv'nin dizisi Yahşi Cazibe'nin 17 Mart 2012 tarihinde yayınlanan bölümünde; Barış, Kemal'le birlikte Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? programına katılıyor. Ev halkı da televizyondan bu programı canlı olarak seyrediyordu. Oysa ki Kim Milyoner Olmak İster? yarışması canlı yayınlanmamaktadır." (Necdet Taylan)

KUAFÖR MÜ VAR?
"Yahşi Cazibe dizisinde Kemal ve Simge arkadaşlarına karı-koca rolü yaparken Cazibe'ye yakalanırlar.
Cazibe de intikam almak için komşusu Gökşen'i çağırmaya gider. Ama giderken at kuyruğu olan saçları, döndüğünde açıktır ve saç bandı da (taç) ortada yoktur. Galiba Kükreyenler'in oturduğu apartmanda, tam da onların katında kuaför var da haberimiz yok!" (Dilruba Akgül)
"Pazar günkü yazınızda Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde, Selim ve Erdoğan'ın kaçtığı arabanın markasının değiştiğinden bahsettiniz: Ona bakarsanız, Kerim'in masmavi arabası da o hapisten çıkana kadar lacivert oldu!" (Ilgaz Altay)

YAZIM HATASI
"atv'nin reyting rekortmeni dizisi Son'da bir yazım yanlışı yapılmıştı. Kim bilir kaç kişinin takip ettiği bir dizide biraz daha kontrol gerekmez mi? İran'da geçen sahnede alt yazı şöyleydi: 'Yanlız kalmayacaksın...' Oysa ki 'yalnız' diye yazılması gerekirdi." (Seher Bozbay)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA