Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Veda kurtulur mu?

Kadro müthiş, prodüksiyon zengin ve özenli, yayınlandığı kanal ülkenin en iddialılarından biri... Ne var ki, Kanal D'nin büyük umutlarla ekrana sürdüğü dizisi Veda'nın reyting mayası bir türlü tutmadı
Bu köşenin fani yazarı da daha ilk bölümün ardından burada paylaştığı yorumunda, dizinin 'keçi boynuzu tadı verdiğini' söylemişti.
Veda ekrana tutunabilmek için şimdilerde büyük değişikliklere gidiyor.
Veda'nın ilk dört bölümünü yazan Sündüz Haşar'ın yerine yazar kadrosuna Huzur Sokağı'nın ilk üç bölümünü yazan Funda Çetin ile Deniz Yıldızı ve Derin Sular dizilerinin senaristi Pınar Uysal getirildi. Bu arada dizide Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Mehmet Reşat Bey'in eşi Behice'yi oynayan Jale Arıkan'ın yerine de İclal Aydın diziye dahil edildi.

DEĞİŞİKLİK İYİDİR
Senarist değişikliğini olumlu buluyorum. Zira dizi, hayata adeta kuvözde başlamıştı.
Güçlükle nefes alıyordu, rengi soluktu. Öykü bir türlü ilerlemiyor, patinaj yapıyordu. Kurtlar Vadisi Pusu ve Suskunlar gibi baş döndüren aksiyona sahip dizilerin karşısında Veda'nın bu haliyle tutunmasına imkan yoktu.
Peki başarısızlığın faturasının bir bölümünün Jale Arıkan'a kesilmesi doğru mu? Bana göre fazla 'hiddetli' bir karar. Ayrıca bu değişiklik kararı, İclal Aydın'ın omuzlarına da insafsız bir yük bindirdi.
Bakalım Veda, ekrana veda etmemeye ne kadar direnecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA