Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aman dikkat!

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının iki sezondur atv ve a Haber'de yayınlanması, her iki kanala da büyük bir ivme kazandırdı.
Geçen yıl yazmıştım, bu yıl da aynı görüşteyim: Kupa maçları, lig maçlarından çok daha zevkli geçiyor. Üstelik lig maçlarında forma şansı bulamayan pek çok genç ve yetenekli futbolcu da kupada parlama şansı elde ediyor.

TEKRARLAR ZAMANSIZ
Ancak maç yayınlarında bir aksaklık gözüme çarptı. Özellikle pozisyon tekrarlarının zamanlaması son derece hatalı. Topun ölü olduğu zamanlarda değil, ciddi pozisyonların yaşandığı anlarda ağır gösterim tekrarları yayına veriliyor.
İnşallah ben yanılırım ama bundan sonraki maçlarda sırf bu zamanlama hatası nedeniyle en az bir golü canlı olarak izleyemeyeceğiz galiba...
Gürcan Bilgiç, Turgay Demir ve Levent Tüzemen'in canlı maç yorumculuğu ise her hafta biraz daha tatlanıyor.
Bu arada spor muhabirliğine başladığım ilk yıllarda 'ekürim' olan ve çok sayıda Fenerbahçe antrenmanını ve maçını birlikte takip ettiğim, ancak son günlerde pek görüşme fırsatı bulamadığım kadim dostum sevgili Gürcan Bilgiç'e de bir selam sarkıtayım.
Fenerbahçe-Pendikspor maçını yorumlayan Gürcan, kaleci Serkan Kırıntılı'nın en son Yeni Malatyaspor ile oynanan kupa maçında forma giydiğini söyledi.
Oysa Serkan Kırıntılı, Fenerbahçe'nin deplasmanda Ankaragücü'ne 4-2 ve Bucaspor'a da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 3-2 yenildiği maçlarda görev yapmıştı.
Malatya'da 2-1 kaybedilen Yeni Malatyaspor maçında ise kaleyi Mert Günok korumuştu...
Eee, televizyon eleştirmeninin selamı da böyle oluyor işte...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA