Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hunharca yemek

Yarışmalardaki yemek bölümleri pek çok izleyiciyi rahatsız ediyor. Bir okurumuz da konuyu son derece çarpıcı bir ifade ile dile getirmiş:
"Pazar gündüz kuşağında İlker Ayrık ile Ben Bilmem Eşim Bilir'i izliyorum. Oyun başlangıcında yarışmacılar altı dakika boyunca yemek yiyip bardaklar dolusu su içerek en çok kilo alan çift olma yarışına giriştiler.
Son dönemde Yemekteyiz, Survivor v.s. gibi bir çok program yüzünden yemek konusu televizyonlarda iyice iğrençleştirilmişken, bu yarışmada da yarışmacıların deyim yerindeyse 'döke saça, hunharca' yemek yemeleri ve su içmeleri eski Türk filmlerinde kötü adam Erol Taş'ın yemek yiyişlerini mumla aratır cinstendi.
Ne oldu da eski zamanlarda yemek sahnelerinde kameraların duvardaki resme odaklandığı Türk televizyonlarından bu hale geldik? Artık komşusunu açken tok yatan değil de, komşusunun önünde göstere göstere yemek yemeyen bizden değildir anlayışı mı hakim oldu?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA