Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nerede o çadırlar?

Ekonomik durgunluğu aşmak, insanların alışveriş yapmalarını sağlayıp piyasaya can suyu vermek için kampanya üzerine kampanya düzenleniyor. Devlet, ÖTV ve emlak kredisi indirimi ile başı çekiyor. Firmalar, tüketiciyi cezbedecek kampanyaları duyurmak için neredeyse dört takla atıyor. Bunlar arasında en dikkat çekici olanları ise indirim çadırları. Gün geçmiyor ki haber bültenlerinde kaliteyi ucuza almanın mutluluğunu yaşayan çadırdaki bir vatandaş röportajı yayınlanmasın.
Gelin görün ki o indirim çadırlarının yeri ve firmaların ismi 'reklam olmasın' diye yayınlanamıyor. Tamam, ismini vermeyin ama hiç olmazsa yerini şöyle detaylı bir şekilde tarif edin de hem vatandaş yararlansın, hem de ekonominin canlanmasına katkınız olsun. RTÜK'ten ricam ise ekonomiye can simidi fırlatan, içinde kamu yararı barındıran bu tür kampanyalara biraz daha hoşgörülü bakması.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA