Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Engin Akyürek sevdalıları hazır mısınız?

Engin Akyürek'i özleyenlere müjde... Ünlü aktörün başrolünü üstlendiği 'Çocuklar Sana Emanet' filmi, 23 Mart'ta vizyonda olacak. Filmin fragmanı çok etkileyici. Bu sezon beklentimin en yüksek olduğu sinema yapımlarından biri.
Ne yalan söyleyeyim, Çağan Irmak imzalı 'Gülizar' dizisi ağzımda keçi boynuzu tadı bırakmıştı. Çağan Irmak'ın o kendine özgü masalsı, romantik, şiirsel dokunuşlarını bu dizide göremedim. Belki de televizyonun öncelikli hedefi olan reyting ve reklam gelirleri kaygısı, Çağan'ın kendini tam olarak ifade etmesine engel olmuştur. İşte onun için şimdi umudum, onun yazıp yönettiği 'Çocuklar Sana Emanet' filminde. Gri ve çelişkili karakterleri canlandırmakta usta Engin Akyürek'in başrol için seçilmesi de bana göre son derece doğru bir hamle.
Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği ve genç bir adamın başından geçen travmatik kaza sonrasında geldiği kasabada karşı karşıya kaldığı sıra dışı olayların anlatıldığı gerilim türü filmde;
Akyürek'e Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Ogün Kaptanoğlu ve Osman Alkaş gibi isimler eşlik ediyor.
Engin Akyürek ve Çağan Irmak bir arada... Filmin en büyük handikabı, beklentinin yüksek oluşu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA