Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Balayı yaptığı yerde boşanmasını kutluyor

'Olayların kadını' Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi'nin (Meedo) 151 gün süren evlilikleri, 29 Eylül'deki duruşmada resmen bitmişti.



Şeyma, duruşmadan çıkıp doğruca İstanbul Havalimanı'na gitmiş, oradan da birkaç kadın arkadaşıyla boşanmasını kutlamak için Paris'e uçmuştu. Adının aşk dedikodusuna karıştığı Burak Ateş de, arkasından soluğu Paris'te almıştı. Şeyma, Paris'te dört gün süren boşanma kutlamalarına devam etmek için önceki akşam İbiza'ya uçtu. Asıl bomba şimdi geliyor! Şeyma'nın İbiza'ya, Burak Ateş'in kiraladığı özel uçakla gittiğini öğrendim.



Tabii yanında Burak Ateş de varmış. Yani Şeyma, beş ay önce Meedo ile balayı yaptığı İbiza'da şimdi, boşanmadan önce aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Burak Ateş ile boşanmasını kutluyor! Evlenirken Miami ve İstanbul'da iki defa bekarlığa veda partisi düzenleyen Şeyma Subaşı'nın boşanma kutlamaları bakalım ne kadar sürecek.

ÖNCE İŞ SONRA PARTİ
Fatoş Altınbaş, kurucusu ve kreatif direktörü olduğu mücevher markasının yeni koleksiyonunu, Paris Moda Haftası'nda, mücevher tutkunlarının beğenisine sundu. Paris'in ünlü bir otelinde tasarımlarını sergileyen Fatoş Hanım, sonra da davetli olduğu Elie Saab'ın defilesine gitti.




Dünyanın en ünlü modacılarından Elie Saab, yakın dostu olan Fatoş Altınbaş'ı, gecesinde evinde verdiği özel partiye de davet etmiş. Elie Saab ve eşi Claudine Saab, sadece çok yakın dostlarını davet ettikleri partide, Fatoş Altınbaş ile yakından ilgilenmiş. Claudine Saab, geçen ay, Fatoş Altınbaş'ın erkek kardeşinin düğününe gelmişti.

Tarihi maçı birlikte izlediler
2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin ile işletmeci sevgilisi Murat Kazancıoğlu, GS'nin Manchester United'ı yendiği Old Trafford'daki tarihi maçı yerinde izlediler. Aşıklara, maçta, Şahin'in Londra'da yaşayan babası İlhan Şahin de eşlik etti.



Hatta, Manchester'a, İlhan Bey'in arabasıyla gittiler. Maçı izlerlerken, GS'nin attığı her golde, Şevval'in sevgilisiyle babasının sarmaş dolaş kutlama yapması ilginçti. Şevval, daha önce de sevgilisini, çocukluğunun geçtiği Londra'ya götürmüştü. Demek ki, babasıyla o zaman kaynaşmışlar.

Müstakbel görümceler iyi anlaşıyor
Sunucu Özlem Yıldız ile turizmci iş insanı Mete Vardar'ın yeni bir aşka yelken açtıklarını mayıs ayında ilk bu köşede okumuştunuz. Mutlulukları dillerden düşmeyen aşıklar, her ne kadar şu an için evlilik planları olmadığını söylese de, bence bu ilişki nikah masasına doğru gidiyor.



Aileye giren Özlem Yıldız'ın, sevgilisinin kardeşi Mert Vardar'ın eşi, yani müstakbel görümcesi Seda Şahin Vardar ile de arasının çok iyi olduğunu duyuyordum; doğruymuş. Hafta sonunda birlikte Antalya'da bir düğüne gitmişler. Düğünde çektirdikleri bu fotoğraf da samimiyetlerinin göstergesi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA