Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

1 dizi 1 film

'STRANGER THINGS'
Duffer Kardeşler tarafından yapılan bir Amerikan bilim-kurgu dizisidir. Dizide ilk olarak karşılaştığımız şey dört tane iyi arkadaştır. İçlerinden bir tanesinin aniden ortadan kaybolmasıyla beraber her şey değişir. Bu diziyi anlatırken daha fazla senaryodan bahsetmek istemiyorum. Çünkü oyunculuklarıyla ve kurgusuyla o kadar çabuk ısındım ki diziye böyle monoton anlattıkça daralıyorum. İlk sezonu sekiz bölümden oluşan diziye zaten başladığınız anda sürekli izlemek isteyeceksiniz siz de. Çok başarılı bir yapım olmasına rağmen birçok yapımcıdan ret cevabı yemesi de cabası. Konunun hiç çocuklarla alakası yokken başrollerinde dört tane çocuğun oynaması çoğu yapımcıyı uzak tutmuş bu projeden. Ama sonunda bize ulaşan dizimizin ikinci sezonunu, Stephen King'in yazacağı da söylentiler arasında.

'ELEPHANT MAN'
David Lynch'in yönetmenliğini yaptığı film bizi Londra'nın eski zamanlarına götürüyor. Sanayinin getirdiği kasvet ve karamsarlıkla beraber 'John Merrick'in hayatına konuk oluyoruz. 'John Merrick' doğuştan engellidir ve vücudu deformasyona uğramıştır. Kafasının büyüklüğünden dolayı fil adam olarak çağrılır ve kötü şartlar altında sirklerde çalıştırılır. Bir doktorun ona sahip çıkmasıyla beraber hayatı da değişmeye başlayacaktır. Kötülüğün bin bir türlü halini gördüğünüz bu hüzünlü hikayede hayatı ve kendinizi sorgularken bulacaksınız. İnsanların bilinmeyene gösterdiği korku ve tiksindirici ilgiyi seyirciye hiç acımadan filmde yansıtıyor yönetmen. Anthony Hopkins ve John Hurt filmin başrollerini paylaşıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA