Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bir laf ettik bin laf yedik

Senin ne dediğin değil, başkasının ne anladığı önemliymiş... Ayağımın tozuyla İstanbul'a gelince, sevdiğim arkadaşlarım Burcu Esmersoy ve Yekta Kopan'ın NTV'deki gece programlarına katıldım. Burcu ve Yekta müthiş ikili oldular. Önce müzikten başladık konuşmaya, sonra Çeşme, köşe yazarlığı derken konu erkeklere geldi. Ne zaman gelmez ki... Ben de şöyle dedim; "Erkek basittir, düzdür. Kadın labirenttir, karmaşıktır." Sanki bu lafı dünyada ilk ben etmişim gibi e-mailler yağdı erkek izleyicilerden, gazete posta kutum an itibariyle kilitlenmek üzere. Evet, erkekler düzdür, basittir!

ADIN DETAYLI ÇALIŞIR
Örneklemek gerekirse; birçoğunun önüne ver yemeğini, koy filmini, maçını, playstation'ını, tavlasını bir ay evden çıkmazlar. Yalan mı? Parayı keyifle harcamayı kadınlar bilir. Erkekler genelde parası olunca ne yaparlar? Araba değiştirirler, elektronik eşyalara dadanırlar, kulüplerde şişe şişe votka içerler, yedek sevgili bulurlar, kadınlara yedirirler... Ya kadınlar? Onlar içtikleri şarabın lezzetinden mumlarının, şampuanlarının kokusuna kadar detay çalışırlar. En babasından eğlenirler, yeni mekanları keşfederler, şu hayatta keyifli ne varsa kadınlar bulur çıkartırlar. Erkekleri de peşlerinden sürüklerler. Bu böyledir, gocunacak ne var canım... Korkmayın! Biz sizi böyle sevdik bir kere.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA