Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tehlikeli Edward mı yoksa yara bandı Jacob mı?

'Twilight New Moon'u dört gözle bekledik, kavuştuk. Eh sayılı gün çabuk geçiyor tabii. Şimdi de 'Twilight' hayranları olarak nur topu gibi bir tartışma konumuz pırtladı. 'New Moon'daki cool vampir Edward'ı mı tercih edersiniz yoksa kaslı ve ateşli Jacob'ı mı? Hop hop! Dalga geçmeyin. Bu öyle sıradan bir konu değil. 'New Moon' hadisesine girdiyseniz takımınızı seçeceksiniz, safınızı belirleyeceksiniz. Kaçarınız yok!

EDWARD SONSUZ AŞK
Aloo, dünyanın dört bir yanındaki hatunlar, bu tartışmada ikiye bölündü diyorum. Konu gayet ciddi yani. Ve ben yaptığım seçimi açıklıyorum. Aşık olmak için yüzde yüz Edward! Bir kere Edward, Jacob'dan daha zor. İmkansız aşk olayı yani. Eh biz kadınlar imkansız adamlara, zor adamlara, tehlikeli adamlara hasta oluruz. Ayrıca Edward eşittir sonsuz aşk! Seni bir ısırdı mı bir daha geriye dönüşün yok. Tamam Edward çelimsiz, Edward mezardan izinli gibi duruyor, Edward buzz gibi ama Edward'ı ele geçirme fikri biz kadınların içini gıcıklıyor. Çok seksi çok. Gelelim Jacob'a. İlk bakışta Jacob 'the erkek' durumunda. Annenizin sizin için ilk seçeceği erkek tadında. (Annelerin bir bildiği var ama...) Kaslı, yanık tenli, her yerinden sağlık ve seks fışkırıyor. Güldüğünde yüzünde güller açıyor. Ve imajı şu; sağlam, kaçak yapmaz, numara çekmez, korur kollar, aldatmaz, yüzüstü bırakmaz. Hele o vücut yok mu? Koy karşına seyret kıvamında. Bildiğiniz ideal sevgili, hatta koca. Fakaaat işte 'fakat' kısmına geldik. Jacob 'yara bandı' erkeklerden. Yani Edward'dan tokadı yersin, darbeyi alırsın Jacob'ın kollarına koşarsın. Tabii bu arada Edward'ın hayali peşini bırakmaz. Ne zaman iyileşirsin, Jacob'a yaralarını sardırırsın, o zaman yeni bir Edward aranmaya başlarsın.

İLK OLARAK TAKIMINI SORUN
Kadın dünyası böyledir işte. O yüzden ben erkek olsam, potansiyel sevgilime önce hangi takımı tuttuğunu sorarım. Karşımdaki kadının ruh halini de şıp diye anlarım. Acaba abla yaralarını mı sardırmak istiyor, yoksa sürüm sürüm sürünmek mi istiyor? Ben, Edward diyorum, başka da bir şey demiyorum. Saygılarımı, sevgililerimi sunuyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA