Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

2009 Google raporumuz karşınızda...

Mili Piyango
Loto
Süper Loto
Güzel
Resimler
Kız
Facebook
Mynet
Oyun...
Ne bunlar? Efendim Google Insights açıklamış; bunlar memleketimizin internet kullanıcılarının en popüler dokuz kelimesiymiş. Google'a girince cümlemizin en mühim derdi, merakı bunları aramaktan ibaretmiş. Alın size kategorilerle dokuz nadide kelime.
Haber aramaları top 3: 1. Milli Piyango 2. Loto 3. Süper Loto
Dikkatinizi çekerim kategorimiz 'haber aramaları'. Bunun neresi haber? Aaa! Aşk olsun hele bi çıksın, yok ki bundan iyi haber. Gelelim ikinci kategoriye...
Fotoğraf aramaları top 3: 1. Güzel 2. Resimler 3. Kız
Ey güzel Allah'ım, yurdumun erkekleri güzel kız derken gidecek vallahi. Yalnız dikkatimi çeken başka bir durum var. Yahu insan niçin fotoğraf ararken 'resimler' yazar ki? Aradığın fotoğrafın adını yazacaksın canım benim, kınalı kuzum benim, güzel kız görmeden güne başlayamayan yiğidim benim. Neyse sevgili okurlar, üçüncü kategorimiz ise 'web sayfası aramaları'... Buyurun top 3: 1. Facebook 2. Mynet 3. Oyun... Bu sonuçları görünce insan bakakalıyor koyun koyun... Ne diyeyim, tablo ortada! İnterneti bizden daha verimli kullanan başka bir ülke var mıdır bilemem. Şu saatten sonra ne desem laf değil zaten. En çok aradığımız dokuz sözcük buysa, sen oyna Ayşe sen oyna.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA