Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5'i

Yılbaşı ağaçları ve ışıkları: Aralık ayını, hatta bütün kışı sevme nedenim, yılbaşı ağaçları ve sokaklardaki ışıklar galiba. Evdeki, ablama süslettiğim ağacımın karşısındaki koltuktan kalkmak istemiyorum. Çocuk gibi hissettirmesini mi seviyorum ne!
Şemsa Denizsel: Kendine has tarzıyla Youtube kanalında anlattığı yemek tariflerinin bağımlısı oldum. 40 yıllık mercimek çorbası tarifimi bile onun sayesinde değiştirdim. Yemek meraklıları abone olsun, kaçırmasın.
That's You: Kendisi bir PlayStation oyunu. Oynamanız için en az dört arkadaş olmanız lazım. Cep telefonlarınıza uygulamasını indirip ekrandaki oyuna bağlanıyorsunuz. Sonra başlıyor eğlenceli sorular... Bakalım, kim arkadaşlarını en iyi tanıyor? Kızlarla yeni takıntımız bu.
Aila Bread: Bir arkadaş tavsiyesiyle bulduğum Ayla Hanım; unundan hamuruna, iç malzemesine kadar her detayını kendisinin hazırladığı ekmekleriyle kalbimi çaldı. Siyez unu, tam buğdaylar, çavdarlar, glutensizler, çekirdekliler, üzümlüler, portakallılar; ne isterseniz ve nasıl isterseniz size özel hazırlanıyor. Hiç katkısız... Instagram sayfaları Aila Bread'den ulaşabilirsiniz.
Temiz: Bunu da ablam sayesinde keşfettim. Temiz isimli uygulamayı cebinize indiriyorsunuz.
Seçtiğiniz gün ve saatte vale gelip eşyalarınızı, ayakkabılarınızı alıyor; kuru temizlemeye, yıkamaya, lostraya götürüyor. Ertesi gün de aynı saatte evinize bırakıyor. Hayatı kolaylaştıran bir uygulama. Ki AppStore, bu yılın en iyileri arasında göstermiş Temiz'i.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA