Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

PuCCa'yı kim oynayacak?

PuCCa bence Türkiye'de internetle şöhreti yakalayanların en parlak örneği... Çünkü o, Youtube'a komik bir video ya da etkileyici bir şarkı koyarak ünlü olmaktan daha zorunu başardı.
Blog yazılarıyla milyonlara ulaşmak iğneyle kuyu kazmaya benzer! Gazetede, dergide yazmıyorsunuz ki, okuyucunuz hazır sizi bekliyor olsun!
Kitap yazsanız bile yayıncınız sizi reklamla bir yerlere getirir. Ama PuCCa, sıfırdan yola çıktı, ayrıldığı sevgilisini rezil etmek amacıyla yazdı. Samimiyeti, pervasızlığı ve medeni cesaretiyle de fenomen oldu.

GİŞE KOMEDİSİ OLACAK
Bu noktada OKUYANUS yayınevini de kutlamak gerekiyor, PuCCa'ya inandıkları için. PuCCa'nın günlüğü bugün artık kitap serisine dönüştü. En büyük sürpriz ise PuCCa'nın kitaplarının sinemaya uyarlanacak olması.
Aldığım duyuma göre yapımcı şirket Medyavizyon, tıpkı OKUYANUS yayınevi gibi PuCCa'ya çok güveniyor ve büyük bütçeli bir film çekmeye hazırlanıyor. Tam anlamıyla gişeye oynayan bir komedi çekmeyi 300 üzeri kopyayla vizyona girmeyi istiyorlarmış.
PuCCa da senaryo ekibinde yer alacakmış, bence doğru karar.
Peki, PuCCa'yı kim oynayacak? Konuşulan birkaç önemli oyuncu varmış ama 'no name' (isimsiz) bir oyuncuyu oynatma fikri de öne çıkabilirmiş.
Medyavizyon, bazı genç yeteneklere deneme çekimleri yaptıracakmış. Film bu yaz çekileceğine göre kadro da en geç bir ay içersinde netleşir.
PuCCa hakkında yazılmış en sıkıcı yazı da buydu galiba.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA