Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kayınpederler fena azdı!

Bu aralar ünlüler cephesindeki kayınpederlere bir şeyler oluyor... Ahu Yağtu'nun babası verdiği röportajla kızına lohusalık dönemini zehir etmişti. Yeni kahramanımız Alican Özbaş'ın babası Erol Özbaş ise 'azgın teke' çıktı.
'Azgın teke' teşhisi Özbaş'ın zihniyeti içindi, oğlu ve Meltem Cumbul için yaptığı açıklama ise en kibar tabirle büyük terbiyesizlik.
Bakın ne demiş: "Benim oğlan herhalde annesini çok özledi, o yüzden kendisinden 14 yaş büyük Meltem Cumbul'la evlendi. Cumbul da öğrendiğim kadarıyla daha çok çıtır gençlerle ilgileniyormuş. Biliyorsunuz ben geçmişte imam nikâhları kıyıyordum (Ajda Pekkan'dan bahsediyor), bizimki resmi nikâh yapıyor. Alican'a bundan beş sene sonra o bayan yeterli olmayacak. Başka bayan bulur ondan sonra. 70 yaşındaki insanlar 25 yaşında kızlar alıyor. Yaptığı enayilik..."
Vallahi hiçbir erkek Alican Özbaş'ın yerinde olmak istemezdi! Asıl üzülmemiz gereken kişi ise Meltem Cumbul. Kadın dernekleri Erol Özbaş'ın peşini bırakmamalı. Hayatı bu terbiyesiz azgın tekeye zindan etmeliler ki, sırf gündeme gelmek için yaptığı bu çirkin açıklama yanına kâr kalmasın.

FATMA ŞAHİN DAVA AÇSIN
Hatta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tüm kadınlar adına bu adama dava açmalı! Yo hiç abartmıyorum, mutlaka dava açmalı. Adam kadınları cinsel obje bile değil, şişme bebek görüyor. Bu hakaret sadece Cumbul'a değil tüm kadınlara yapılmıştır.
Cumbul sanatçı kişiliğiyle bir rol modelidir, modern toplumlar rol modellerine sahip çıkar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA