Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aziz gidince Aykut gelsin

Son dönemde 'Fenerbahçe'ye Aykut Kocaman gelecek, dertler bitecek' algısı yaratmaya çalışan birçok haber okuyorum. Aykut değerli bir hoca ve 3 Temmuz'daki dik duruşuyla taraftarın kalbini kazandı.
Oynattığı futbol sıkıcı ama lig şampiyonluğu var ve takımı UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynattı. Aykut Hoca, Fenerbahçe'nin iç dinamiklerini de biliyor; yabancılar gibi uyum sorunu yaşamaz.
Yalnız 'Aykut gelecek dertler bitecek' algısı yaratanlara tek bir sorum olacak: Fenerbahçe'yi Nisan ayında şampiyon yapan Ersun Yanal ve Aykut Kocaman, ortada fazla bir sorun yokken neden gitti?
Hep aynı filmi izliyoruz: Aziz Yıldırım'ın koltuğu ne zaman tehlikeye düşse, umut tacirliği yapılıyor. Yıldırım, son kongrede de Ali Koç kozunu kullanmadı mı? Üyeler, Yıldırım'dan sonra Ali Koç başkan olacak diye oy atmadı mı? Şimdi gelinen noktaya bakın: Yıldırım, Ali Koç'u en büyük tehdit olarak görüyor. Yıldırım tıpkı bir politikacı gibi kriz dönemlerinde herkesi kullanıyor.
Olacakları söyleyeyim: Aykut Kocaman gelecek, birçok futbolcu günah keçisi ilan edilecek, bir-iki flaş transfer gerçekleşecek ama yine aynı hatalar yapılacak, şampiyonluk kaybedilecek, Avrupa'ya erken veda edilecek ve kulübün borcu yüzünden Avrupa'dan ceza alınacak.
Fenerbahçe camiası her yıl aynı filmi izlemekten bıkmadı mı? Yıldırım; artık Fenerbahçe'yi yavaşlatan, sürekli virüs bulaştıran ve geleceğiyle oynayan bir sistem hatasıdır. Bu bilgisayar, yeni bir program yüklenmeden sağlıklı çalışamaz artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA