Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Fenerium daha büyük risk almalı

Fenerbahçe-Beşiktaş maçını tribünden izledim. Derbinin bitiş düdüğüyle birlikte şu anos yapıldı: "Sonucu belli derbiler serisinin ikincisi için hazırlanan 'Efendiniz Biziz' tişörtleri satışa sunuldu." Maçtan sonra Ülker Stadyumu'nun altındaki Fenerium mağazasına baktım, taraftarlar içeriye akın ediyordu ve birçoğu bu tişörtü aldı.
İşte risk alıp kazanmak buna denir. Fenerbahçe berabere bile kalsa, önceden basılan bu tişörtler elde kalacaktı. Keşke Fenerium yetkilileri 'Efendiniz Biziz' tişörtünün anonsunu maçtan önce yapsaydı. Böylece maç öncesi taraftara ve futbolculara güven aşılarlardı. Bu efsane bir hareket ve daha büyük bir risk olacaktı.
Aslında Fenerium, Kadıköy'de oynanan derbilerde bu riski almalı. 'Burası Kadıköy buradan çıkış yok' tezahüratında olduğu gibi, Fenerbahçe için en kolay maçlar, evinde oynadığı derbiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA