Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tim Cook bırak bu işi

Dünya Halleri sitesinin haberinde; Tim Cook'a göre okullardaki teknoloji kullanımına sınır getirilmesi gerekiyor.
Cook, ayrıca yeğeninin sosyal medya kullanmasını istemiyor.
Cook'un ilginç açıklaması şöyle: "Teknolojiyi çok fazla kullanarak başarıya ulaşabileceğimizi düşünen bir insan değilim. Bu duruma onay vermiyorum. Bilgisayar destekli derslerde bile (grafik tasarım gibi) teknoloji baskın olmamalı. Konuşup anlayabileceğiniz konseptler hâlâ bulunmakta. Çocuğum yok ancak bazı sınırlar belirlediğim bir yeğenim var.
Ve bazı konularda ona izin vermiyorum: Sosyal medya kullanımı gibi." Şaka gibi ama Tim Cook, cep telefonundan tablete dünyada en çok teknoloji ürünü satan şirketlerden biri olan Apple'ın CEO'su...
Sosyal medya, Apple gibi markalar sayesinde zirve yaptı ve insanları bağımlı hale getirdi.
İnsanları cep telefonlarına, tabletlere tutsak et sonra da 'Teknolojinin fazlası zarar' de ve yine alkışı sen kap. Yok böyle bir ikiyüzlülük!
Cook Amca madem bu kadar endişelisin, yeğenine sosyal medyayı yasaklıyorsun; o zaman yapma bu işi, insanlara fazla teknolojinin zararlarını anlatan konferanslar düzenle! Kazandın kazanacağın kadar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA