Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞİRİN SEVER

Turkcell yüzme takımı kurduk

- Günde kaç saat çalışıyorsunuz?
- 7.15'te evden çıkarım, akşam yemekleri, toplantılar varsa gece 10'a, 11'e kadar sürer çalışmam. Ama iki gün sadece 7'ye kadar çalışırım çünkü yüzme takımımızın antrenmanları oluyor.

- Turkcell'in yüzme takımı mı var?
- Evet. Bu da aslında mantalitemizin ne olduğunu anlatacak güzel bir hikaye. Ben sporu çok severim, hep sporun içinde oldum. Spor, hayatımda bana mutluluk veren çok önemli bir faktör, yapmazsam mutsuz oluyorum. Yaptığım sporlar da genellikle basketbol gibi takım sporlarıydı. Kasımpaşaspor'un tesislerini kiraladık, haftada bir gün basket oynamaya başladık ekip olarak. Bundan sekiz-dokuz ay önce ayağım burkulunca, koptum basketten. Düşündük ne yapabiliriz diye... Biri dedi ki; 'şirkette yüzmeyi seven, evvelden ciddi yüzmüş bir sürü insan' var. Hemen onlara e-mail attık, bir yüzme takımı kurduk. 50-60 madalya kazandık bugüne kadar. Ben de kendi yaş grubumda 200 metrede Türkiye birincisi oldum.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA