Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Satılık kız!

Halis Toprak'ın 17 yaşındaki bir genç kızla, kızın ailesinin rızasını alarak evleneceğini okuyunca kanım dondu. Bu evlilik nasıl gerçekleşebilir? Bir genç kızın istikbaliyle ailesi nasıl böyle oynayabilir? Belli ki, kızlarını satıyorlar. O kız da, yetişme şartları yüzünden, anne ve babasına itiraz edemiyor. Hüseyin Üzmez vakasını andıran bir durumla karşı karşıyayız. Orada da, aile, masum kızı Üzmez'in kucağına atmıştı. Burada da, belli ki maddi menfaat mukabilinde kızlarını satılığa çıkarmışlar.
Toprak'ın çocukları, "Babamızın akli dengesi yerinde değil" diye evliliği durdurmaya çalışıyorlar. Aslında, akli dengesi yerinde olmayan taraf, 17 yaşındaki kızlarını kendisinden 54 yaş büyük olan bir adama veren anne ve baba. Para hırsı gözlerini bürümüş. Bence TMSF de devreye girmeli.
Öyle ya, Halis Toprak borçlu. Bu kızı baştan çıkaracak parayı nereden bulup da, aileye vaat ediyor?
Bana öyle geliyor ki, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk vaziyete el koysa, kızı kurtarabilir.
Aile, bırakınız paralanmayı, sonuçta, borçlu çıkacağını anladığı takdirde, herhalde, evliliğe onay vermekten vazgeçecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA