Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Dray İstanbul'da

Geçenlerde size bahsettiğim Maurice Dray İstanbul'a geldi. Birlikte Tarabya'daki Kıyı Restoran'da yemek yedik. Türk mezelerine bayılıyor. 10 yıldan sonra ilk defa İstanbul'a geldiğini ve büyük değişimi fark ettiğini söylüyor. "İstanbul Belediye Başkanı'nı tebrik ederim" diye sözlerine başladı: "Gayet güzel yollar yapılmış; tarihi eserler ortaya çıkarılmış; üstelik İstanbul'u Paris'ten daha temiz buldum."
Dray'le beraber, Paris sosyetesinin ünlü bir ismi olan Nicole Weinberg de geldi. Kendisi, Fransa'da bulunan Kanserle Mücadele Vakfı'nın başkanı. Açık arttırmalar ya da yemek daveti yoluyla topladığı paraları, kök hücreler üzerindeki araştırmalara harcıyor. Herhalde artık bu ikiliyi daha sık ülkemizde göreceğiz. Nicole, yazları St. Tropez'de geçiriyormuş. Kendisine, "Bodrum'a gelseniz, herhalde aradaki farkı görürsünüz" dedim ve yaz ayları için randevulaştık.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA