Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Ayvalık'ta Zeytin Festivali

Salih Madra'yı, 3-4 yaşından beri tanırım. Kendisi, köklü bir aileye mensup. Anne tarafından Adanalı Salih Bosna'nın, baba tarafından ise, Ayvalıklı Sezai Ömer Madra'nın torunu. Şu anda kardeşi Sezai ile birlikte "Z" marka zeytinyağı üretiyorlar. İnternet ya da telefon ile müracaat edenlerin kapısına ambalaj içinde yağları ulaştırıyorlar.
Yıllar geçiyor... Şimdi Salih, Ayvalık Ticaret Odası Zeytinyağı Komitesi Başkanı.
"Nazlı abla, 6-8 Kasım'da, Ayvalık Zeytinyağı Festivali'ne gelir misin?" der demez, bu yüzden hemen kabul ettim. Tabii, zeytinyağının dayanılmaz cazibesi de beni Ayvalık'a çekti; bunu da itiraf edeyim.
Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO), korkusunun yaşandığı şu günlerde, dalından düşürülmüş ve hiçbir işlem görmemiş zeytin ile yeni sıkılmış katıksız zeytinyağı yemek ne nimet! Tabii yerken, dostları da düşünüyoruz... Elimiz kolumuz zeytinyağı ve zeytin dolu olarak İstanbul'a dönüyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA