Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Sevgi, söylenince anlam taşır

İmam, mezarlıktaki işini bitirmek üzereydi. 50 yıllık karısını kaybeden yaşlı adam, "Onu ne kadar sevdim" diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Çocuklar babalarını yatıştırmaya çalıştılar. "Tamam baba seni anlıyoruz"
Ama, eşini kaybeden koca, gözyaşlarını engelleyemiyor ve "Seni ne kadar çok sevdim, ne kadar çok sevdim" diye tekrarlıyordu. Tabutu, kazılan çukurun içine koydular, üstünü toprakla kapattılar. Kalabalık artık mezarlığı terk etmeye hazırlanıyordu. Ama yaşlı adam, gözünü mezara dikmiş öylece duruyordu. Bir dostu yanına yaklaştı, "Kendini nasıl hissettiğini biliyorum ama, gitme zamanı geldi" dedi. Koca, gözlerinden yaşlar süzülürken dostuna döndü ve önemli bir sır verircesine kulağına fısıldadı: "Beni anlamıyorsunuz. Ben onu çok sevmiştim ve sadece bunu ona bir kere söyleyebildim."

***

Kıssadan hisse: Şarkı söylenmediği sürece şarkı değildir. Sevgi, gönlümüzde tutsak olsun diye yaratılmamıştır. Sevgi, insanlara verdiğiniz sürece sevgidir.
(Saim Güven'e teşekkürlerimle)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA