Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Vizon için bir araya geldiler

Tekstil ve konfeksiyon dünyasının ünlü isimlerinin bir medya şirketi kurduğunu duyunca merak ettim. Acaba ne yapacaklar diye. Vakko Mağazaları'nın sahibi Cem Hakko ve Bilsar Tekstil'in sahibi Selman Bilal'ın ismi Proyay Profesyonel Yayıncılık adı verilen şirketin hissedarı olarak görülüyordu ama bir şirketin ismi daha geçiyordu, o da Ascott'tu.
Biraz araştırınca öğreniyorum ki, Ascott, Cem Boyner'in kurduğu ticaret şirketi. Yani medya şirketinin üç büyük ortağından biri de Boyner. Tekstil ve konfeksiyoncular, bir döneme damgasını vuran Kamil Şükün'ün Vizon'unu yeniden canlandırmak için şirket kurmuş. Vizon Dergisi için, Aykut Hamzagil, "Vizon milattır. Göz ağrımızdı. O günlerin hasretini çekiyoruz. Değerini unutamıyorum", Mustafa Taviloğlu da "Hiç bir şey yokken Vizon vardı" demiş. Görünen o ki, bir camia tümden bu dergiyi istedi. Büyükler de bir araya gelip, harekete geçti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA