Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Kongre geliri de tsunamizedelere gidecek

Bu yıl Türkiye'de yapılacak olan pek çok uluslararası kongre var. Bunlardan biri de 5 yıl da bir yapılan ve bu kez 2022 Nisan'da İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin, 'Alışveriş Merkezleri: Modern pazar yeri' temalı toplantısı.
Dün toplantıyı organize edenler bir açıklama gönderdi. Diğer kongrelere örnek olması amacıyla duyurmak istedim. Şimdiden toplantıdan elde edilecek 1 milyon dolarlık gelir tsunami kurbanlarına gönderiyorlarmış. Üstelik yardımın gecikmemesi için, delege kayıt ücretlerinden bekledikleri 1 milyon dolar ı önceden göndereceklermiş. Bağış üç insanı yardım kuruluşu olan Sınır Tanımayan Doktorlar, Uluslararası Kızılhaç Örgütü ve Oxfam arasında dağıtılacakmış. Bu arada kongrenin açılış konuşmasını Sınır Tanımayan Doktorlar örgütünün kurucusu ve Nobel Ödülü sahibi Dr. Bernard Kouchner yapacakmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA