Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Hüseyin Çelik'i üzen olay!

Türkiye nüfusunun yüzde 28'i 014 yaş arasında, yüzde 63'ü de 34 yaşın altında bulunuyor. Genç nüfusun en yoğun olduğu ülkelerden biriyiz yani. O yüzden de Çelik sık sık özel sektörden destek istedi bugüne kadar. Ve de 2 milyar doların üzerinde destek almayı başardı.
Çelik, patronlara telefon açtığında hiç hayır cevabı almamış neredeyse. 'Bir gün Ferit Şahenk'i aradım' diye anlatmaya başladı. "Dedim ki baba memleketiniz Niğde'nin bütün okullarının bilgisayarını alın lütfen. Ama bir de buna Şırnak'ı ilave edin. Şahenk, 'hemen' dedi. Sonra ben bilgisayarları teslim etmek için Şırnak'a gittim. Uçaktan iner inmez iki askerin şehit olduğunu öğrendim Şırnak'ta. Dediler ki Niğdeli iki genç. Ben Niğdeli işadamımızın bağışı olan bilgisayarlarını götürmüştüm, sonra Niğde'ye Şırnak'tan cenazeler gitti. Bunu yapan insanların utanması lazım. İş dünyasının eğitim konusunda çok hassas olduğunu biliyorum."

Zenginlere takılırım ben
Hüseyin Çelik bu anekdotu anlattıktan sonra, "Ben zenginlere hep takılırım' dedi ve Nasrettin Hoca'nın şu fıkrasını anlattı:
Nasrettin Hoca zekatını götürmüş zengine vermiş. Çevresindekiler şaşırıp, kalmış. 'Hoca nasıl yaparsın böyle bir şeyi' diye söylenmişler. Hoca da onlara dönüp, "Siz Allah'tan daha iyi biliyorsunuz! Bakın Allah da onlara vermiş" demiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA