Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

12 Dev Adam'ı Beko locasından izlerken…

Önceki akşam Dünya Basketbol Şampiyonası'nda 12 Dev Adam'ın Slovenya ile yaptığı müthiş maçı izlemek üzere Sinan erdem Spor Salonu'na gittim ve bir kez daha karar verdim ki ben kendime sporda futbolu değil basketbolu çok yakın buluyorum.
Söz konusu belki Türkiye olduğundan, basketbola dair her şey bana çok daha fazla medeni geliyor. Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Levent Çakıroğlu'nun davetlisi olduğumdan maçı Beko'nun locasında izledim. Loca çok konforluydu ama baktım salonun geneli de çok konforlu.
Beko, basketbol şampiyonasının en büyük sponsorluğunu üstlenmiş. Sanırım şimdi alınan galibiyetlerle çok daha mutlu oldular. Baksanıza 12 Dev Adam tarih yazmaya devam ediyor.
Hafta sonu Bosch ve Siemens'i üreten BSH'nın davetlisi olarak Berlin'de dünyanın en büyük beyaz eşya, elektronik ve mutfak eşyası fuarlarından biri olan IFA'yı dolaşmıştım. Locada sohbet ederken öğrendim ki Levent Çakıroğlu da diğer tüm sektörün önde gelenleri gibi Berlin'deymiş. Yorgunluğu üstünden atamamış. IFA Fuarı öyle büyük ki sadece bir markaya ait bir standı hakkını vererek dolaşmak en az birkaç saatinizi alıyor. Doğrusu ben BSH'nın akıllı ütü ve ütü masası, çamaşır makinesi ve ev aletlerini bitirip sadece Samsung'un evi şahane temizleyen robotuyla ilgilenebildim ve yoruldum. Avrupa'da büyük bir pazar payı elde eden Arçelik-Beko standına gitmeye vaktim kalmadı. Levent Çakıroğlu'nun da anlattıklarına bakılırsa sektörü güzel günler bekliyor.
Not: Bu bayram önemli bir referandum sürecine rastladığından tansiyonun çok yükseldiği günlerdeyiz ve kolay kolay da unutamayacağız. Tüm okurların Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Herkese nice güzel, barış dolu bayramlar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA