Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Apple bunu duymasın! :)

Hatırlarsanız, Türkiye'de ilk i- Pad'leri, büyük bir atak yaparak Migros satmaya başlamış ve büyük ilgi çekmişti.
Her ne kadar fiyat yaklaşık 800 lira civarında ABD'den daha pahalı olsa da bir çok kişi bu Migros'un kapısında kuyruk oluşturmuştu. Ama tabii Migros ürünleri, et reyonunun çok yakınında vitrine koyunca Apple ile arası bozulmuştu.
Peki şimdi anlatacağım hikayeyi duyunca Apple ne yapacak çok merak ediyorum.
Migros'ta iPad satıldığını duyan Aclan Acar hemen Migros'taki yönetici arkadaşlarını arayıp, yok satan bu ilk iPadler için siparişini vermiş. Acar, belki de bir ara uğrayıp, bu iPad'leri almayı düşünüyormuş ama kapısı çalmış. Gelen kolunun altında iki tane iPad taşıyan motosikletli Migros kuryesinden başkası değilmiş. Aclan Ajar, görüntüyle önce hafif bir şok yaşamış, hıza inanamamış ve çok da hoşuna gitmiş. Pos makinesinden ödemesini yapıp, i- Pad'leri almış! Baktım keyfine diyecek yok. Bütün işlerini i- Pad'den yönetiyor ve çevresine şiddetle tavsiye ediyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA