Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Pirelli takvimi mitoloji etkisinde!

Pirelli'nin yine çok ses getirecek 2011 yılı takviminde birbirinden güzel modeller Yunan Mitolojisinde yer alan tanrılar olarak karşımıza çıkıyor.
Şimdiden efsane moda tasarımcıları arasında gösterilen Karl Lagerfeld, arkada topladığı beyaz saçları, dik beyaz yakalı gömleği ve hiç çıkarmadığı eldivenleriyle büyük bir star edasıyla arzı endam etti ve mitolojiye hayranlığını bizlerle paylaştı.
Pirelli Başkanı Tronchetti'nin Tunuslu eski model eşiyle birlikte katıldığı toplantıya takvimde Zeus'un karısı Hera olan ünlü Hollywood starı Julianne Moore katılmadı. Sanırım Moore'u, akşam Moskova'nın 90 yıllık opera ve bale binası olan Stanislavsky and Nemirovich Danchenko Tiyatrosu'nda yapılacak olan partide göreceğiz.
Pirelli bu takvimlerden her yıl 30 bin adet bastırıyor ve takvimler koleksiyoncuların takip ettiği parçalar haline geliyor. Türk Pirelli Ticaret Direktörü Mete Ekin, Türkiye'ye 500 civarı takvim geldiğini söylüyor.
Tanrılar, tanrıçılar ve kahramanlarıyla her dönem ilgi çekti. Bu kez de mitolojinin efsane isimleri, Karl Lagerfeld'in objektifinden güzel 15 kadın, 5 erkek ve bir Hollywood starıyla Pirelli Takvimi'ne taşınmış oldu. Lager Feld, neden siyah beyaz çekim yaptığını, toplantı esnasında 'Ben kendim siyah beyaz bir insanım' diyerek anlattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA