Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Rüya takım

Son dönemde tanıdığım en bilgili, sahici CEO.
Koreli, Hintli, Finli, Kazak ve Türklerden oluşan bir takımla çalışıyor. 1990'larda Ericsson'un rüya takımında yetişmiş.
Kcell CEO'su Veysel Aral, CEO'ları, "Kendi aristokrat sınıflarını yaratmak istiyor" diye eleştiren yazar Alev Alatlı'ya hak veriyor, vermesine de, "Niye bunu söylemek için bunca yıl bekledi, anlamadım" demekten de kendini alamıyor. İsveç'in öldürülen Başbakanı Olof Palme'nin, "Biz, demokrasiyi zincirlerinden kurtardık" değerlendirmesine atıfta bulunuyor. "Biz de insanları telli makinelerden kurtardık..."
Sosyal medyaya karşı önyargılı. Bire bir iletişim olmadan olmaz diyen de o...
Ekonomik milliyetçi.
"Kazakistan, toprağı, gazı, petrolü, altını bol, üretmek için insanı az bir ülke. 100 milyon koyun sağılmayı bekliyor" diyor. Aral'ı, eksi 50 derecede, bir direği 18 imza alarak diken çılgın genel müdür yardımcısı Faik Çıtlak'ı ve 35 yaşında TeliaSonera'nın CFO'su olmuş Tolga Köktürk'ü bu ülke insanı tanımalı.
Farkındalık böyle yaratılıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA