Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DÜNYA HALİ GALİP ERCAN ÖZTÜRK

Ezeli rakibim doğru söyledi!

Inter'de sezon başından bu yana söyledikleriyle gündem olan Jose Mourinho, geçen hafta Serie A'ya öyle bir eleştiri yaptı ki: "Portekiz'de ailem 15:00'teki maçımı izlemek için 19:00'a kadar bekliyor. Çünkü daha önce İspanya'da Getafe ile Valladolid arasında oynanan iğrenç karşılaşmayı izlemek zorunda kalıyor. İtalyan Ligi, İngiltere ve İspanya'ya göre çok geride."
Inter'in ezeli rakibi Milan'ın 2. Başkanı Galliani, Portekizli hocaya hak verdi:
"Mourinho haklı. İngiltere de, İspanya da çok önümüzde. Bu sezon İngiltere ve Almanya'ya naklen yayın haklarımızı satamadık. Bu statlarımızın bakımsız ve boş, zeminlerin ise son derece berbat durumda olmasından. Acilen önlem almamız lazım."
Geçen sezon İstanbul BŞB-Gençlerbirliği maçında sadece 50 seyirciyle rekor kırılmıştı. Olimpiyat Stadı'nda geçen hafta İstanbul BŞB-Hacettepe karşılaşmasında geçen sezonun da rekoru kırıldı. Artık bizim de statlarımızı, seyirci toplayamayan takımları, Avrupa'da ligimizin değerini, adı 'süper' olan ligimizi Avrupa'da yayın hakkı ödeyerek alan çıkmamasını tartışsak daha iyi olmaz mı?.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA