Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DÜNYA HALİ GALİP ERCAN ÖZTÜRK

Seni de sildim FAZ!

Koskoca Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ); yakışır mı sana? Sen ki; dünyada politika, ekonomi ve spor alanında saygın bir gazetesin.
Almanya'da ara transferde olanları haber yapmışsın. Hamburg'tan Man. City'ye transfer olan Nigel de Jong'un bonservis bedelini 19 milyon euro yazmışsın. Doğru da yazmışsın. Ama iş Beşiktaş'a gelince, yanlış yapmışsın. Beşiktaş, Ernst'i transfer ederken rakamı borsaya bildirmedi mi? Bildirdi. Ne dedi? "İki taksitte 1.5+1.5, toplam 3 milyon euro ödeyeceğiz."
Koskoca FAZ! Almanya'nın en saygın gazetesi! Ernst için Schalke'ye 4.5 milyon euro ödeneceğini yazıyorsun. Bild'den bile insafsızsın. Onlar 4 milyon euro yazdılar!
Sezon başında Calciomercato adlı İtalyan internet sitesi de benzerini yaptı. Zapotocny ve Sivok için Udinese'ye 3 milyon euro ödendiğini yazdı. Halbuki Beşiktaş bu iki transfer için tam tamına 9 milyon 250 bin euro ödemişti.
FAZ'daki haberi yazan Peter Hass adlı meslektaşıma sesleniyorum. Tamam; hata insana mahsus. Ama kardeşim 1.5 milyon euro, bizim parayla 3.15 milyon TL'lik hata olur mu?
Biraz dikkat et Hass Efendi. Sonra başkan Demirören kalkar gelir Almanya'ya, "Alnını karışlar" döner.
Beşiktaş taraftarına sesleniyorum. Zaman FAZ'I protesto etme zamanıdır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA