Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ve Ezel sahalara döner

Vay vay vay!
Google'a "dönüşü muhteşem olmak" yazın, hoop karşınıza "Ezel" çıksın.
Ne yalan söyleyeyim geçen sezonun sonuna doğru çanlar çalıyordu, "Ezel" elden gitti gidiyordu.
Hikâye arapsaçına dönmüş, fanatikleri küsmeye başlamış, dizi saatinde evde olma mecburiyetini hissetmekten vazgeçmiştik.
Pazartesi akşamı merakımıza yenilip yeni sezon, yeni "Ezel" gecesi, üstelik Haluk Bilginer de kadroda coşkusuyla ekran karşısına geçtik.
Başı biraz "Eyvah" dedirtti.
Oyuncular sanki tatilden dönememişti. Sadece oyuncular mı? Devamlılığı takip eden devamlılıkcan arkadaşın bedeni burada ruhu Çeşme'de denizlerdeydi sanki.
Kenan İmirzalıoğlu tişörtle koşarken birden nasıl ceketini giyip koşusuna devam etti çok merak ettik.
Derken derken dizinin yeni figürü Kenan Birkan'la Haluk Bilginer aldı sazı eline. Seyircinin aradığı da beklediği de buydu.
Zekâsı, diyalogları, sınırsız entrika kapasitesi ile topumuzu ekrana kilitledi. Haluk Bilginer için bir şey söylemeye gerek var mı? Yok!
Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer'in karşılıklı oyununu izlemenin zevki ise paha biçilemez.
Ve son sahnede de Kıvanç Tatlıtuğ trenden inince, artık değmeyin keyfimize. Ben, yaklaşık beş saniye kadar gördüğümüz Kıvanç Tatlıtuğ'un asker tıraşlı, deli bakışlı haline bayıldım. Meğer ille de koyun gibi bakmak zorunda değilmiş.
Kıvanç Tatlıtuğ internette deprem etkisi yarattı ve bir anda Twitter'da günün konusu oldu. Fakat şu "Konuk Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ" yazısı canımızı sıktı.
Tamam! Kıvanç bu sezon açıkta kalmadı diye yüreciklerimiz ferahladı ama yetmez! Üç dört bölüm Kıvanç bizi kesmez. Yapımcılara buradan sesleniyorum.
Ve Ezel bu sezon ezer geçer diyorum.
Tebrikler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA