Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sorun zamansızlıkmış

Ben bu mazerete pek inanmadım sevgili seyirciler. Ya siz? Müzisyen ve oyuncu Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal sezon başında başrolden girdiği 'Lale Devri' dizisinden ayrılıyormuş.
Sorun yazıldığı gibi dizi oyuncularından Serenay Sarıkaya ile anlaşamaması, yönetmenin Emina'nın oyunculuğundan memnun kalmaması ya da düşük reytingler değilmiş.
Neymiş? Hazır mısınız, tırnak içine almak suretiyle yazıyorum: 'zamansızlıkmış'.
Nasıl yani? Öyle işte. Eşi Mustafa Sandal açıklamış. Uzun süren çekimler Emina Sandal'ın ailesine zaman ayırmasını engelliyormuş.
Hmmm.
Alınmasınlar ama o zaman işi gücü bırakıp ev kadını olsun Emina Sandal ya da bir butik, pastane falan açsın.
Hem şov dünyasında çalışacaksın, hem de 'zamansızlık' sebebinden girdiğin diziyi yarım bırakacaksın.
Ben bu mazerete pek inanmadım doğrusu.
Ailen önce geliyorsa baştan diziye girmezsin, hayatını ona göre planlarsın. Dizilerin çalışma saatlerinin sabah 9 akşam 6 olmadığını biliyoruz değil mi?
Valla kendimi tutamıyorum ve şu soruyu sormak istiyorum; Eğer Emina Sandal bu dizide Beren Saat'in 'Aşk-ı Memnu'da yakaladığı efekti ya da Bergüzar Korel'in 'Binbir Gece'deki popülerliğini yakalasaydı yine "Aileme zaman ayıramıyorum" diyerek seti bırakacak mıydı?.
Sadece merak ettim, belki ailece cevap verirler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA