Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın bi'şeyleri

Tabii benim için, bana göre, benim zevkimle... Belki uyar size de.
Haftanın kitabı: Eugene Kennedy 'Beni Gerçekten Tanısaydın Yine De Sever Miydin?'... Öyle baş yapıt değil ama günümüz insanının mutlak okuması gereken bir kitap. Bu güvensizliğimiz, maskeli gezişimiz nedendir. Gerçekten istediğimizle yaptığımızın arasındaki o uçurum niye? Bence kendinizi sorguluyorsanız bu kitabı atlamayın. İMGE Kitabevi'nden çıkmış.
Haftanın şarkısı: Türkçe derseniz Mehmet Erdem'den 'Olur Ya' tam da cuk oturdu bu haftaya. Yabancı severseniz de Dido'dan eski bir şarkı 'The Day Before The Day' çok döndü etrafımda, mesela evde, arabada.
Haftanın mekânı: Metin yazarı, köşe yazarı, yazan, çizen, okuyan, öz konuşan arkadaşım Aziz Kedi'nin Galatasaray Tomtom'da açtığı 'Aziz Kedi Kitabevi'. Ne oluyor orada? Aziz oluyor, sohbet oluyor, kahve oluyor, gecenin ikisinde uyku kaçınca gidip kitap alma imkânı oluyor, arkadaşlar oluyor, özetle; pek güzel oluyor.
Haftanın ürünü: Nespresso kahve makinası. Çeşit çeşit var, ben bildiğim tüm kahveleri yapanını aldım, yanına da süt makinesi evde sabahtan akşama mis gibi kahve kokusu, değişik değişik kahveler bol bol sohbetler. Kahve deyip geçmeyelim yani.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA