Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tebrikler GÜNAYDIN! Tebrikler Turkuvaz!

Ödüllendirilmek motive edici, enerji verici, kenetlendiren bi'şey. Ödül almak kalıcı alkış misali. Koy ödülünü, bak bak gaza gel. Daha iyisini yapmak iste, kendini geçmek iste.
O yüzdendir ki seviyorum ödül gecelerini. Ödül almayı, ödül vermeyi, hiçbirini yapamazsam ödül alanları alkışlamayı. Eh insanoğlu sırtının sıvazlanmasını, takdir edilmeyi, onaylanmayı bekliyor önünde sonunda.
Pazartesi akşamı Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni vardı. Hem çok sevdiğim arkadaşım Esra Erol'un ödülünü vermek, hem de bizim ekibi alkışlamak için oradaydım. Bu arada Esra'ya ödül verirken dedim ki; "Allah'ım bu bir işaret, artık aşk hayatımın önü açılacak galiba." Esra da "Oldu bu iş" dedi, dedim; "Olmazsa seneye programda tribündeyim Esraaa."
Neyse şakaları bırakıyorum gecede GÜNAYDIN ekibi olarak dört ödül aldık. Hemen yazıyorum;
En iyi magazin fotoğrafı;
Kayahan'ın hastane fotoğrafı ile Merve Yurttapan ve Hakan Uzan'ı uzun yıllar sonra Fransa'da görüntüleyen Gökhan Gökduman.
En iyi magazin haberi;
Deniz Akkaya-Murat Varol karakol haberi ile Özlem Avcı.
En iyi magazin röportajı;
Zerrin Özer'in hastalık röportajı ile Ömer Karahan. Bütün arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum, çok çalışıyorlar, emek veriyorlar ve karşılığını aldılar. Sırada daha büyük bombalar var. Bu arada bitmedi tabii ki;
Turkuvaz Medya olarak ödüllere doymadık maşallah;
En İyi Kadın Sunucu: Esra Erol
En İyi Anchorman: Cem Öğretir
En İyi Gündüz Kuşağı Programı: Müge Anlı
En iyi Erkek Oyuncu: Oktay Kaynarca
En İyi Kadın Oyuncu: Deniz Çakır
En İyi Yapımcı: Raci Şaşmaz
En İyi Dizi: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz...
Herkesi ayakta alkışladıktan sonra gece için söylemek istediğim birkaç cümle daha var elbette. Bir kere tören çok uzundu (aşırııııııı), gereksiz uzundu. Bütün arkadaşlarımız çok çalışmışlar, emek vermişler ve heyecan duymuşlar besbelli ancak bu kadar uzun olunca gerçekten tat kaçabiliyor.
Sunucu Mehmet Ali Erbil bile olaya hâkim değildi. Oysaki MGD'nin ödül gecesi daha eğlenceli, dinamik, genç ve enerjik olmalı. Genel olarak ödül gecelerimiz niçin işkenceye dönüşüyor bilmiyorum. Uzun konuşmalar, planlanmamış akış, yerinden kalkıp gidenler falan.
Hadi gelin önümüzdeki sene 'Altın Objektifi' konuya hâkim profesyonellere bırakalım da hep beraber eğlenip, kutlama yapalım. Hak edilen budur yani.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA