Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Jay Leno ve Patrick Dempsey gibi ünlüler arasına girdim

Biraz da kendi reklamımı yapayım. Japon Mazda, iki kişilik üstü açık spor modeli MX-5'in 20'nci yıldönümü için bir dergi hazırladı. Dergide 13 sayfalık "Ünlüler ve MX-5" başlıklı ilginç bir bölüm bulunuyor. MX-5 sahipleri ile Türk tasarımcı Hasip Girgin'in imzasını taşıyan MX-5 Superlight konsept aracını test edenlerin fotoğrafları ve yorumlarının yer aldığı bölümde, tanıdık isimler dikkat çekiyor.
Dergide, Grey's Anatomy dizisinde de oynayan Hollywood yıldızı Patrick Dempsey, TopGear programının sunucusu Jeremy Clarkson, Amerikalı komedyen Jey Leno ve 2005 Fransa Güzeli Cindy Fabre gibi ünlü isimler bulunuyor.
Ünlüler ve MX-5 bölümünde Türkiye'den sadece iki isim var. Tabii ki biri ben. Diğeri Hürriyet'ten arkadaşım Emre Özpeynirci. Dergide, Girgin'in tasarladığı konsept aracı test ederken çekilmiş büyük bir fotoğrafımız ve araçla ilgili yorumlarımız var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA