Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

Kurtlar sofrasında yeni bir isim...

Bir mesaj mıydı Muhsin Ertuğral'ın geçen haftaki sözleri? Yoksa bir ders mi? Üzerinde durmamız gereken nokta bu!
ŞİMDİ soruyorum. Bir takıma, tarihindeki en başarılı dönemleri yaşatan bir teknik adamın altındaki ahşap tabureye ilk başarısızlığında gözünü kırpmadan tekme vuranlar, Muhsin Hoca'ya benzer tabloda neler yapmazlar? Bu sorunun cevabını hepimiz biliyoruz.
ŞİMDİ
size soruyorum Sayın Mecnun Otyakmaz! Balili, Bilica, Diallo, Mohamed Ali, Sylla ve Tum gibi önemli oyuncular ayrıldı. Maddi açıdan, boşlukları dolduracak transfer de yapılmadı. Kulübün borcu mu vardı? Böyle bir borç yoksa, bu oyunculardan bir bütçe oluşmadı mı?
İKİ ayda istenmeyen adam ilan edilen Bülent Uygun'un ardından Muhsin Ertuğral ile anlaşıldı. Hoş, güzel de, bu işte bir sıkıntı var. Hem de tehlikeli sona varabilecek bir sıkıntı...
TÜRKİYE'Yİ 14 günde, doğruluğuna ve iyi niyetine inandıran Muhsin Hoca da benzer çerçevenin içine girerse ne olur? Pek şık olmaz! Çünkü bizim Muhsin Ertuğral gibi; kendine, oyuncularına güvenen ve ufku açık isimlere Türk futbolunda ihtiyacımız var. Onlar var olsunlar ki, biz bazı hastalıklarımızdan kurtulabilelim.
KARŞINIZDA iki şık var Sayın Otyakmaz...
YA Muhsin Ertuğral'a bir bütçe şansı tanır ve devrede transfer imkanı verirsiniz ya da "Bizim amacımız kümede kalmaktır" açıklamasıyla Sivas şehrinin beklentilerini minimuma indirirsiniz. Öyle yapmalısınız ki, başarısızlıkta urgan takılan tek isim yine antrenör olmasın. Buna cesaretiniz var mı? Hani siz değil miydiniz, "Bu mücadelede herkes elini taşın altına sokmalı" diyen? İşte şimdi sıra sizde...
YILLAR
boyunca kaç hocayı altına aldı bu kurtlar sofrası? Kaç tanesi "Pes" dedi? Kaç tanesi destek gördü? Kim verecek bu desteği? İlk önce soyunma odasında gezen başkanlar!
MUHSİN Hoca öyle bir sofraya oturdu ki, yemeğin sonunu tahmin etmek çok zor değil.
UMARIZ biz yanılırız ve Muhsin Hoca diğerlerine benzemez. Yine umarız ki Mecnun Otyakmaz fark yaratır da bir ders verir Türkiye'ye...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA