Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Alkışlar gençler!..

Cuma günü genç konuklarım vardı.. Mardin Nusaybin Anadolu Lisesi Münazara ekibi.. Serhat Cengiz, Zeynep Ucuz, Rıdvan Şahin ve Selahattin Yaman'dan kurulu ekip, Yedi Tepe Üniversitesi Münazara Kulübünün düzenlediği yarışmanın finalinde hem de Bilge Kaan İstek Lisesi gibi bir rakibi yenerek Türkiye şampiyonu olmuş..
Babamın askeriye son görevi Mardin'de Alay Komutanlığıydı. Son sivil görevi de Mardin Milletvekilliği.. Bu yüzden ayrı güzel oldu kaynaşmamız..
Yedi Tepe Münazara Kulübünü yıllar önce beni, sohbet için okula geldiklerinde tanımıştım. Başkanları Yavuz ve yardımcısı Gizem yıllanmış dostlarımdır. Yavuz hâlâ kulübün başında.. "Seneye uluslararası bir yarışma yapacağız" dedi..
Nusaybinliler ancak kaymakam Yücel Gemici'nin katkısı ile yol paralarını denkleştirip İstanbul'a gelebilmişler. Hepsi İstanbul'u ilk kez görüyorlar..
Rektör yardımcısı Sedefhan Oğuz Hocam, Nusaybin Lisesi'nin, ağustos ayında New Castle'da (İngiltere) yapılacak Avrupa Şampiyonasına, Yedi Tepe Üniversitesi tarafından götürüleceğini söyledi bu arada..
Ne güzel..
Hem Yedi Tepeli, hem de Nusaybinli gençleri yürekten kutluyorum!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA