Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Arena geceleri!..

YEĞENİM Zeynep "İnanmıyorum" diye çığlık attı.. "Hıncal Amcam, 50 Cent konserinde.."
Yeni yetme Zeynep'le müzik zevklerimiz uyuşmaz.. "Yok, müzik için değil, araştırmacı gazeteci olarak buradayım" dedim.. "Gençler ne dinliyor bilmem gerek.." Cin kız!.. Ne de olsa Uluç.. Yer mi?..
Babasına mesaj attı.. "Hıncal Amcamla 50 Cent'teyiz inanmazsın.."
Biraderden yanıt geldi..
"Orası neresi?.."
Kemal de bizim kuşak.. 50 Cent'i İstanbul'da yeni açılan bir kafe sanıyor!..
Aslında 50 Cent hikâye.. Ben Arena'ya gidiyorum.. Boğaz'ın kenarında harika bir yer.. Kafeleri, piknik masalarıyla.. Yedi gibi falan gidiyorum.. Püfür püfür.. Köfte, patates kızartması falanla masayı donatıp, güneş batarken atıştırıyoruz. Sonra da o geniş açık havada kimseleri rahatsız etmeden puromuzu yakıyoruz..
Ben manzarayı değil, insanı severim.. Arena cıvıl cıvıl.. Konserin sesi de uzaktan geliyor.. Daha ne olsun.. Şimdi Cuma günü Mazhar Fuat Özkan var.. Modern Folk Üçlüsü benim öz oğullarımdı.. Bunlar da öz kadar sevdiğim öbür evlatlar.. En ön sırada olacağım.. Ve de, ille de "Güllerin içinden canım"ı söyleyecekler bana..
Zeynep "İlle de Deep Purple" dedi.. "Onların müziğinde anlaşacağız amca, inan bana" dedi.. 20 Temmuz'da müthiş bir konser olacak.. Funda Arar (25 Temmuz) Fatboy Slim'in (1 Ağustos) ardından Arena 8 ve 9 Ağustos'ta gene sallanacak.. Ajda önce, Mario Frangulis sonra.. Frangulis'e yerinizi şimdiden ayırtın, bana sorarsanız.. Bir yaz gecesi rüyası..
12 Ağustos'ta Anadolu Ateşi.. kaçmaz.. 13'ünde Jose Feliciano hiç kaçmaz.. 15 inde Leman Sam ve 18'inde Kenan Doğulu..
Arena'da güzel bir yaz geçiriyoruz..
İsmail Ünal'a, sevgili Beşiktaş Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür, bu güzel alanı, hele de Hisar kapatılmışken İstanbullulara kazandırdığı için..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA