Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Polat haklı!..

UĞUR Dündar, aralarında nedense Beşiktaş Başkanı'nın olmadığı Üç büyük kulüp başkanı ile bir toplantı yaptı. Beşiktaş Başkanının niye davet edilmediği konusundaki açıklama da kimseyi tatmin etmedi.
İzlemedim. Program sonunda Uğur "Bu toplantıları tekrarlasak ne güzel olur" demiş. Adnan Polat da "Bir kanala angaje olmamalıyız" diye yanıt vermiş. Sevgili Ercan (Güven) köşesinde Polat'ı eleştiriyor.
Haksız!.. İki türlü haksız?.
Bir.. Önce programda Yıldırım Demirören'in niçin olmadığını yargılamalıydı. Yapmamış. O zaman "Dostluk, içtenlik, spor falan hikaye" deyişi, Polat'tan önce Uğur için geçerli..
İki.. Böyle bir programın bütün sezon boyunca ayni kanalda yapılması, ancak profesyonel bir anlaşma ile olur. Başkanlar parayı ister kendileri alırlar, ister kulüplerine, ya bir hayır işine bağışlarlar, kimse karışmaz. Ama tonla seyirci, tonla reyting, tonla reklam getirecek iş, amatör olmaz..
Olacaksa.. O zaman da Polat haklı olur, bir kanala angaje olunmaz. Böyle bir haksız rekabet yaratılamaz. İsteyen her kanal, başkanlarla benzeri program yapabilir. Tabii ikna edebilirse.. O da gene başkanların bileceği iştir. Star TV'nin değil..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA