Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Düz ve basit erkekler!..

SEVGİLİ kardeşim Ayşe (Özyılmazel) erkeklerin düz ve basit olduklarında ısrar ediyor.. Bir yandan da erkeklere çatıyor..
Verdiği örneğe bakar mısınız?..
Kankası Seda 10 gün evvel bir erkekle tanıştırılmış.. Ayşe'nin ifadesi, çocuk kibar, tatlı, yakışıklı, utangaç, centilmen, sarkmıyor, sulanmıyor. El ele romantik bir aşk yaşıyorlar.
Seda ve Ayşe karar veriyorlar ki, "Çocuk düzgün. Onunla ciddi bir iş olur.."
Yalnız bir durum var. Çocuk bir hafta sonra bir yıl için yurt dışına gidiyor.. Ve de gitmeden bir gece önce Seda'ya mesaj atıyor.. "Ben ciddi bir ilişkiye hazır değilim.."
..Ve Ayşe kıyameti koparıyor..
"Madem hazır değildin, deli danalar gibi kızın peşinde niye dolandın. Salak değilsen ilk günden anlamışsındır, niye zorladın?.."
Haa.. En önemli ayrıntıyı unutuyordum.
Bu Seda ile çocuk tanışıyorlar ve topu topu bir hafta sonra çocuk yurt dışına gidiyor ya.. Bu bir hafta içinde çocuk, Seda'nın evinde de kalıyor.. "Kardeş kardeş uyuyorlar" Ayşe'nin ifadesine göre..
Şimdi gülmeyin.. Sakın gülmeyin de düşünün..
Diyelim "Kardeş kardeş uyuma" lafı palavra..
Tanıştığı gün adamın koynuna giren kız, "Ciddi ilişki aradığı" izlenimi verir mi?.
Ya da erkek, ilk gecede koynuna giren kız hakkında "Ciddi" şeyler düşünür mü, düşünebilir mi?..
Günümüzde artık One night stand/ Tek gecelik buluşma gibi, keyif modası var, kızlarla erkekler arasında. Akla ilk o gelmez mi?. Bir hafta sonra yurt dışına gidecek erkek, ilişkinin one night stand mi, yıldırım aşkı mı olduğunu nasıl anlar?.
Diyelim doğru.. Çocuk Seda'nın evinde yattığı halde, kızın elini tutmaktan öteye gitmemiş, sarkmamış, sulanmamış, yatağına girmeye kalkmamış..
O zaman bu çocuğu nasıl eleştirirsin, tersini yapıp saygı duyman, örnek göstermen gerekirken..
Çocuk gideceğini, fazla vakti olmadığını bildiği halde, kızı ilişkiye zorlamamış, evinde yattığı halde?.. Sarkmamış, sulanmamış.
Giderken de yedeğe almamış, oyalamamış. "Beni bekle" falan dememiş.
Daha ne olsun?..
Daha ne bekler bir kadın, erkekten?..
Çocuk en yakına gelmiş.. Amacı kullanmak değil, anı yaşamak değil, kızı yakından tanımak.. İlişkileri hakkında karara varmak..
Ve varıyor..
Kızı da kırmadan açıklıyor..
"Ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı anladım.."
Al.. Alnından öp..
Bundan daha doğru, bundan daha mert, bundan daha kibar nasıl davranır bir erkek, ben bilmiyorum. Bilen varsa buyursun!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA