Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Belediye nerde?..

"Akmerkez mi, reklam panosu mu" dedik.. Reklamlar apar topar indirildi. İş bitti.. Hayır..
Bizim itirazımız reklamlara değildi ki.. Tam bir yıl önce Akmerkez'de dış duvar kaplamaların değişmesine karar verildi. Merkezin etrafı tahta panolarla kapatıldı ve o değişim, haftalar, aylar, hatta yıl geçti, hâlâ bitmedi. Bitecek gibi de değil.. Kime çalışmıyor.. Çalışma tahta perdelerin arkasına saklanarak en tepeye kaçak bir teras yapıp yeni rant merkezi açmak içindi.. Gazeteler yazdı, ortaya çıktı, durduruldu. Ayni anda kaplama işi de durdu. Hâlâ duruyor.
Dünyanın hangi büyük kentinin tam da göbeğinde bu kadar basit bir işin bu kadar uzatılmasına göz yumulur, halkın göz zevkinin içine tükürülür , Sayın Topbaş?..
Akmerkez'in adında "AK" mı durduruyor sizi yoksa?.. O tahta perdeler ne zaman inecek?.
İnmesi için ne yapıldı?. Uyarı?.. Ceza?.. Bitiş tarihi var mı belediyenizde.. Avrupa metropollerinde o pisliği örten tahta panoların üzerinde, bittiği zamanki halini gösteren resimler vardır, yoldan geçenler leşe değil, hoşa baksınlar diye.. Onu da mı yaptıramıyorsunuz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA