Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Çakar da..

BAZEN çakmıyor işte.. Ahmet Çakar, "Arda'ya ceza verilemez" demiş.. Bir defa hakem hatalıymış. Arda geleneksel yerden çıkacakken, hakemin "Buradan çık" deme hakkı yokmuş..
Ahmet Hoca senin devirler çok geride kaldı. Şimdi FIFA hakemlerden oyunu mümkün olduğunca durdurmamalarını, hızlandırmalarını istiyor.
Arda avut çizgisinin yanında dururken, hemen ordan çıkmasını istemek hatta görevi.. O sırada dakika 91 ve skor 3-2.. "Ekle efendim" yetmez.. Oyunu soğutmak diye de bir şey var.. O sırada Antep 3-2 galip olsa ve Antep kaptanı avuta değil, taca yürümeye kalksaydı, Arda adamı kucaklar dışarı atardı.. Onu da unutma..
İki.. Maç sonunda kenardan sahaya girmek yasak.. Ya-sak Ahmet Hoca.. Ya-sak.. Ne için girersen gir.. Yani Arda'nın yaptığı suç.. Kaptan olarak bu suçu işlemesi ağırlaştırıcı, özür dilemek için yapması da hafifletici sebep..
Hukuk bu sevgili doktor.. Tıp değil!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA