Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hoşluklar..

Haluk Giray adlı okurdan hoş bir mail aldım.. "Geçtiğimiz haftalarda Amerika'ya eşim ile birlikte yaptığım seyahat sırasında yaşadığım iki şirin olayı sizinle paylaşmak istedim;
1- Paris- Philadelphia seferini yapan uçakta bir yabancı radyo kanalına bağlandığımda çalan Nil Karaibrahimgil şarkısı..
2- Washington'da Pennsilvania Bulvarında Özgürlük Meydanında bir gece... Kurulan portatif bir müzik tesisatından çalan tango müziği, meydanda tango yapan yaklaşık 50 çift ve yığınla seyirci.. Aralarında gerçekten çok güzel dans edenler var, kimi sarmaş dolaş olmuş dansın ritmi önemli değil, gecenin güzelliğini yaşıyorlar, bunu kıskanmamak mümkün değil... Dansa kısa bir süre ara verildiğinde çiftler yerlerine oturuyor ve aşina olduğumuz bir ses... Kuzu Kuzu şarkısı ile Tarkan'ın sesi meydanı gürül gürül dolduruyor... Bizlerin de gözlerini.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA