Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kazma'dan saçmalar!..

Erman Hocam, git işine.. Seninle uğraşacak halim de yok, vaktim de.. Hiç bilmediğin aklının ermediği konularda birilerinin eline sıkıştırdığı kağıtlarla saçma sapan şeyler yazıyorsun..
Sen FİFA diye bir kurum duydun mu?.. Onun 2 Yıldızlı Futbol Sahası Lisansı nedir bilir misin?. FİFA'nın bu en yüksek kalite düzeyini onaylayan belgesinin nasıl verildiği, ne anlama geldiği hakkında fikrin var mı?.
Bilmezsin, eski huyundur sallarsın.. Güya bana yanıt vermişsin. Ben kötü gidiyormuşum.. Bunu anlatan yazının girişi "Suni çimde futbol oynamak, şişme kadınla seks yapmaya benzer.."
Suni çimde ne zaman futbol oynadın bilmiyorum ama şişme kadınlarla bu işi çok yapmış olmalısın ki, bu benzetmeyi ısrarla yapıyor ve arkasında durduğunu ilan ediyorsun..
Yazının finali de, senin aklının fikrinin olduğu tek yerden geliyor.. "Bazı şeylerin kalınlığı uzunluğu, ölçüleri değil, işlevleri önemlidir" diyorsun..
Yapma hocam!.. Şişme kadınla sevişirken, işlev nasıl önemli olur yahu!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA