Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sonsuza dek Marilyn'in üstünde yatmak..

SEVGİLİ Safter Yılmaz'dan hoş bir not aldım.. Sonsuza dek Marilyn Monroe'nun üstünde yatmak istiyorsanız işte size bir fırsat..
Efendim, Los Angeles Westwood'daki ünlü mezarlıkta duvar içine oyulmuş mezarlar var.. Üst üste ve yan yana dolaplar dizisi düşünün. Öyle.. Crypt diyorlar, bu mezar türüne.. Burada ünlüler yatıyor..
Marilyn Monroe'nun içinde yattığı cryptin üstünde kocasının crypti bulunan bir kadın burasını 500 bin dolardan başlamak üzere açık arttırmaya çıkarmış..
Kocasını 23 yıl önce kaybeden 81 yaşındaki Elsie Poncher "Evimin taksit borcunu ödemek için bunu yapıyorum" diyor.
Burayı kocası, Marilyn'in beyzbolcu ikinci kocası Joe DiMaggio'dan satın almış. Ölmeden önce de "Beni Marilyn'in üstündeki yere yatırın..Ancak sırtüstü değil ..Yüzüstü tam onun üstünde olayım" diye vasiyet etmiş. Aynen öyle yapmışlar.
Marilyn'e komşu olmak isteyenler için internette arttırma başlamış. Yaşlı kadın "Kocamın tabutunu daha üstteki ikinci yerimize koyduracağım.. Çocuklarıma borçsuz bir ev bırakmak istiyorum.. Bu yaptığımdan dolayı kocam her halde bana kızmaz" derken, Westwood'daki mezarlığın müdürü Jolene Mason Marilyn'e yakın bir cryptin daha boş olduğunu ve bunu 250 bin dolara satabileceklerini söylüyor..
Playboy yayınlarının sahibi Hugh Hefner'in Marilyn'e yakın bir crypti 1992'de 75 bin dolara satın aldığı ve "Marilyn'e sonsuza kadar yakın olmak isterim" dediği biliniyor.. Tarihin ilk Playboy dergisinin orta sayfa güzeli olan Marilyn Monroe, 1962'de 32 yaşında ölmüştü.
Bu yeri kapabilirseniz Westwood mezarlığında dolap mezarlarda yatan pek çok ünlüyle komşu olacaksınız.. Mesela..
Natalie Wood, Roy Orbison, George C. Scott, Burt Lancaster, Jack Lemon, Walter Matthau, Cornel Wilde, John Cassavavetes, Frank Zappa ..
Hıncal'ın notu.. Arttırma, eBay sitesinde devam ediyor. Dün sabah girdim, arttırma 4 milyon 506 bin 100 dolara ulaşmış..
Eee.. Sonsuza dek Marilyn'in üstünde yatmak için değer..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA