Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar neşesi

Bu Haftaki Pazar Neşemiz Yıldırım Tuna'dan...
Halis Toprak kendisinden 54 yaş küçük bir kızla evlenince hemen herkes tarafından kınandı..
Oysa çiftler arasında yaş farkının çok büyük olmasının sonsuz faydaları var.. Örneğin.. - Evlilik yıldönümlerinizde ona pahalı saatler, takılar almanıza gerek yoktur.. 72 parçalı bir Lego ona dünyaları verecektir..
-Birlikte yaptığınız uçak yolculuklarında onun yüzde 50 indirimi vardır..
- Uçak yolculuklarında hostesler tarafından eşinize hediye edilen yumuşak tüylü peluş ayılar, boya kalemleri ve kitapları için sizden ekstra ücret talep edilmez.. Ayrıca arzu ederse kendisine özel "hamburger mönü" ikram edilir. - Düğünden sonra gittiğiniz otellerde oda servisinden bir bardak ılık süt isteyerek en sevdiği yemeği hazırlayabilirsiniz..
- Yaş günlerinde arkadaşlarına verdiği partilerde yüzünüzü beyaza boyayıp burnunuza kırmızı bir top takarsanız onun ve tüm arkadaşlarının parti boyunca ilgi odağı haline gelebilirsiniz..
- 1.5 m. x 1.5 m. bir alanın etrafına 80 santim yüksekliğinde bir ahşap parmaklık yaptırırsanız sizi asla terkedemez..
- Münakaşa ettikten sonra üzülür ve ağlarsa içine bilya doldurulmuş bir kutuyu kulağı hizasında sallayarak gözyaşlarını gülücüklere döndürebilirsiniz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA