Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu gece kaçmaz!..

Zeki Alasya- Metin Akpınar ikilisini dünyalara sevdiren Kabare Tiyatrosu'nun kurucusu..
Keşanlı Ali Destanı, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Sersem Kocanın Kurnaz Karısı gibi unutulmayan oyunların; Şişhaneye Yağmur Yağıyordu, Yalıda Sabah gibi tekrar tekrar okunan öykülerin yazarı..
Bakın şimdiden haber veriyorum. pazartesi gecenizi (16 Kasım yani) boş bırakın ve Akatlar Kültür Merkezi'ne gidin, akşam sekizde.. Giriş de serbest üstelik.
Ataol Behramoğlu, Doğan Hızlan, Gülriz Sururi, Mete Akyol, Selçuk Erez, Suna Selen gibi edebiyatçılar, sanatçılar ve dostları Haldun Taner'i sevenlerine anlatacaklar...
Bilge Şen ve Esin Afşar, ustanın yapıtlarından klasikleşmiş tiyatro şarkılarını seslendirecekler.
Can Yücel'in Haldun Taner'in ardından yazdığı şiire Burçak Çöllü'nün (piyano) bestesini de Burçak Demir (çello) ve Bengi Özboyacı (vokal) sunacak.
Hikâyelerinden seçme bölümler, Gülsen Tuncer ve Hakan Gerçek tarafından okunacak.
Ustalara Saygı gecesine, bu gerçek ustanın eşi Demet Taner de katılacak. Haldun Taner belgeseli ve Keşanlı Ali Destanı'nın unutulmayan bölümlerinden sahneler de dev ekrana gelecek..
Daha ne olsun ki..
(Tel: 0 212 351 93 84)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA