Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir harika flütçü..

Mimar Sinan Konservatuvar konserini yazarken Nil'i ayırdım.. Onu ayrı yazmaya karar verdim ki, kendi kendime büyük paye ayırdığım yazının içinde kaybolmasın..
Konser, Chaminade'ın Flüt ve Orkestra için Konçertinosu ile başladı ve ben Nil'i, Nil Köroğlu'nu ilk kez orda gördüm ve dinledim..
Henüz 23 yaşında.. 9 yaşında Mükerrem Berk ile başlamış flüte.. Ortaokul, lise ve üniversiteyi Mimar Sinan Üniversitesi çatısı altında, hep flütü ile birlikte okumuş. Şimdi gene ayni okulda yüksek lisans yapıyor. Yurt dışında sayısız seminer ve üst düzey çalışma sınıfına katılmış.. Sayısız konser vermiş..
Bu işin sanat yanı..
Bir de fizik yanı var..
Nil, bu ülkedeki en top modelleri kıskandıracak bir fiziğe sahip.. Öyle olunca, sahneye de bir yakışıyor ki, gözünüzü alamıyorsunuz..
Bu ismi bir kenara yazın.. Ve de bir yerde rastlarsanız, o konseri kaçırmayın.. Ne demek istediğimi o zaman dinleyerek ve görerek anlayacaksınız..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA