Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Demokrat (!) Akif Beki!..

Açık söyleyeyim.. Ben Akif Beki'yi sevmem.. Başbakanlık Basın Danışmanlığı yaptığı sırada, kendisine resmen bir soru sormuştum, tamamen görevi ile ilgili..
Yorumumu doğru yapmam için bu bilgiye ulaşmam şarttı.
"Başbakan bugüne dek kaç gazeteci hakkında dava açılmasını istedi. Mahkemeler kaçını kabul etti. Açılan davaların kaçı sonuçlandı?. Nasıl?.."
Cevap vermeye tenezzül bile etmedi, benim vergilerimle maaş alan devlet memuru..
Görevini yapmayanları sevmem..
Muhterem, Başbakanlık'tan ayrıldı. Radikal'e köşe yazarı, Kanal 24'e Genel Müdür oldu.
Bu Genel Müdür, tam da Demokratik Açılım ortamında, bir sunucusunu kovdu. Sebep.. Sunucu, bir gazeteye verdiği röportajda "Beni kolonya kullanan konuklar zorluyor" demiş.. Kızın kolonyaya alerjisi varmış..
Efendim Oray Eğin, Fehmi Koru için "Kolonyalı yazar" der ya..
Demokrat kanal 24'ün Demokrat müdürü Beki kıyameti koparmış.. Kıza "Seninle çalışamayız artık" demiş. Güya anlaşmışlar.. "Anlaşarak ayrıldık" olacakmış, dışa karşı.. Ama Beki bu sözü de tutmamış. Kızın kovulduğunu, kovulma sebebinin de kolonya olduğunu açıklamış..
Şimdi ben, İsmet Berkan'ın, Radikal Genel Yayın Yönetmeni'nin tutumunu merak ediyorum. Radikal, demokratlığın, demokratik açılımın öncüsü olduğu iddiasında bir gazete..
Bu kafada birisine yazdırmaya devam edecek misin, İsmet?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA